Υπηρεσίες

Υπηρεσίες-KOMOTINI TAXI

Πρόκειται για μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, που αποτελείται από τα υπ'   αριθμόν ΕΔΧ ΤΑΞΙ ΤΑΖ 4810 & ΤΑΖ 4846 και με οδηγούς τον Ίγγλη Νικόλαο,Ίγγλη Κωνσταντίνο,τον Ίγγλη Αθανάσιο και τον Γιάννη Γαρρυφαλίδη. Στόχος μας είναι να κάνουμε το ταξίδι σας να μοιάζει με μία μικρή διαδρομή και μία μικρή διαδρομή με ταξίδι.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Σας δίνουμε την δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού για την ώρα και την ημέρα την οποία επιθυμείτε,η σε μόνιμη βάση τις ημέρες και ώρες που επιθυμείτε χωρίς έξτρα χρεώσεις.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

Υπεύθυνα και με απόλυτη ασφάλεια εξυπηρετούμε την μετακίνηση των παιδιών σας στο σχολείο, σε αθλητικές οι άλλες δραστηριότητες με επιβεβαίωση της επιβίβασης και αποβίβασης τους.

ΑΜΕΑ

Αναλαμβάνουμε με σεβασμό και ασφάλεια την μετακίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα, προβλήματα όρασης η ακοής.

PET-ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Ανησυχείτε για τη μεταφορά του πιστού σας φίλου;Αναλαμβάνουμε με τη συνοδεία σας τη μεταφορά του κατοικιδίου σας χωρίς επιπλέον χρέωση.

 

ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ

Αναλαμβάνουμε με απόλυτη ασφάλεια την παραλαβή και την παράδοση των δεμάτων σας,εντός και εκτός Κομοτηνής.

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ-ΛΙΜΑΝΙΑ-ΣΙΔ.ΣΤΑΘΜΟΙ-ΚΤΕΛ

Καλέστε μας κι εμείς θα φροντίσουμε την μετάβαση και επιστροφή σας από λιμάνια, υπεραστικούς σταθμούς λεωφορείων (ΚΤΕΛ),τρένων καθώς και απο τα περιφερειακά αεροδρόμια Αλεξανδρούπολης,Χρυσούπολης καθώς και το Διεθνές αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης Μακεδονία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την πιο ανταγωνιστική τιμή για τη μεταφορά σας.

ΑΕΡ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Καθημερινά δρομολόγια προς και από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης σε σχεδόν όλες τις πτήσεις.Ενημερωθείτε για την προσφορά μας στα τηλέφωνα:6988.155.199 & 25312.34399      

ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Σε συνεργασία με τους καλύτερους οδηγούς ταξί της γειτονικής χώρας,οργανώνουμε την μετάβαση η την επιστροφή σας πρός και από βουλγαρία (Σόφια, Φιλιππούπολη, Κίρτζαλι και προς τα χιονοδρομικά κέντρα Μπάνσκο, Παμπόροβο).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Συνεργάτες

  • opticweb
  • thecup
  • auto kinisis
  • kteo

Free Joomla! template by Age Themes

Για τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας χρησιμοποιούμε Cookies. Κανένα προσωπικό στοιχείο δεν αποθηκεύεται και δε διανέμετε σε τρίτους. Αποδοχεί όλων.